AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber fidesi dikmek

Kahve falında biber fidesi dikmek

Kahve falında biber fidesi dikmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ona şifa olmayacağına delalet eder.

Kahve falında biber fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Kahve falında biber fidesi dikmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında lahana fidesi dikmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gül fidesi dikmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, rahat şekilde geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa fide dikmek düşmanlarla beraber oturmaya, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir