AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan fidesi dikmek

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri paylaşmalısınız.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeye fide dikmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına delalet eder.

Kahve falında elma fidesi dikmek karamsarlığa düşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında kiraz fidesi dikmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, istediklerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar fidesi dikmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında kabak fidesi dikmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına alamet eder.

Kahve falında sebze fidesi dikmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir