AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Belli çıkış yolları bulmanın sırrı burada yatıyor olabilir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber fidesi dikmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil biber fidesi görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret eder.

Kahve falında kabak fidesi dikmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma fidesi dikmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze fidesi dikmek çok büyük ses getireceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana fidesi dikmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine işarettir.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir