AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm fidesi dikmek

Kahve falında üzüm fidesi dikmek

Kahve falında üzüm fidesi dikmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Hayatınız boyunca belli modellere veya kurallara bağlı kalmış olsanız da, her zaman farklı yaklaşımlarla da ilerlenebileceğini biliyorsunuz.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç fidesi dikmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında incir fidesi dikmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek hak yolundan ayrılacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında marul fidesi dikmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında fide dikmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir