AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana fidesi dikmek

Kahve falında lahana fidesi dikmek

Kahve falında lahana fidesi dikmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında lahana fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Öğrenmek, öğretmek veya yeni kişiler, yerler ya da keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında lahana fidesi dikmek özgüveninin artacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında lahana fidesi görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında sebze fidesi dikmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine yorulur.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek paslı bir çiviye basabileceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma fidesi dikmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine inanılır.

Kahve falında bahçeye fide dikmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir