AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa fide dikmek

Kahve falında toprağa fide dikmek

Kahve falında toprağa fide dikmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında toprağa fide dikmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bankalarla ilişkilerinizi veya bütçenizi ilgilendiren hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında toprağa fide dikmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında lahana fidesi dikmek yüzüne kan geleceğine, rızkında ve malından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fide dikmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeye fide dikmek mutluluğundan olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Kahve falında ağaç fidesi dikmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elma fidesi dikmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir