AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek fidesi dikmek

Kahve falında çiçek fidesi dikmek

Kahve falında çiçek fidesi dikmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kasasının ağırlaşacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, karşılığını bulacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Eski ilişkiler nedeniyle değişiklik arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında çiçek fidesi dikmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç fidesi dikmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında çilek fidesi dikmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm fidesi dikmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında bahçeye fide dikmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir