AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül fidesi dikmek

Kahve falında gül fidesi dikmek

Kahve falında gül fidesi dikmek şansının yaver gideceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına işaret eder.

Kahve falında gül fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Kahve falında gül fidesi dikmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil biber fidesi dikmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçeye fide dikmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında patlıcan fidesi dikmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar fidesi dikmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sebze fidesi dikmek aşama göstermeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık fidesi dikmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında toprağa fide dikmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, evlenme yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir