AnaSayfa / Genel / Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına işarettir.

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gusül abdesti öğretmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında banyoda gusül abdesti almak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında camide gusül abdesti almak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında gusül abdesti almak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında gusül abdesti görmek kızgınlıkların geçeceğine, maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında birine gusül abdesti aldırmak sürpriz olayların meydana geleceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gusül abdesti aldığını görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir