AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak gördüyseniz:

  • Ummadığınız bir yerden elinize yüklü miktarda para geçebilir ya da, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp akşam namazı kılmak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kıldığını görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kılmak şansa, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında abdest almadan namaz kılmak onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alıp cuma namazı kılmak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir