AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest almaya hazırlanmak

Kahve falında abdest almaya hazırlanmak

Kahve falında abdest almaya hazırlanmak hayırlı bir yola çıkılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest almaya hazırlanmak gördüyseniz:

  • Bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında abdest alıp namaza hazırlanmak maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest almaya hazırlanmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almak için hazırlanmak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kılmak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında abdest alırken kan görmek zarara gireceğine, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını abdest alırken görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir