AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kadınla tartışmak

Kahve falında bi kadınla tartışmak

Kahve falında bi kadınla tartışmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, elde edilecek menfaatlere, cesaretini yeninden toplayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bi kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • Yeni bir yönde ilerlemeniz veya size ilham veren ya da sizin için aydınlatıcı olan kişi veya gruplara adapte olmanız gerekebilir.

Kahve falında kadınla tartışmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak verilen emeğin boşa gideceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa delalet eder.

Kahve falında bi kadınla tartışmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla tartışmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında sevmediğin birisiyle tartışmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir