AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla tartışmak

Kahve falında bir kadınla tartışmak

Kahve falında bir kadınla tartışmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, hasret ve özlem gidereceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işarettir.

Kahve falında bir kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • Rahatsız edici misafirler gelebilir.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına delalet eder.

Kahve falında bi kadınla tartışmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine yorulur.

Kahve falında bir kadınla tartışmak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kadınla tartışmak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına tabir olunur.

Kahve falında komşusuyla tartışmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir