AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi güvende tutacak maddi eğilimlere hız kazandırmalısınız.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak olaylı günler geçireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bi kadınla tartışmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadınla tartışmak yükseleceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında kadınla tartışmak zorluklarını aşacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret eder.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın yaşlı bir kadın görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, zahmet veren işlerin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir