AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, ona kol kanat gereceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, ekmek kapılarının kapanacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak kendini dinine daha fazla vereceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işarettir.

Kahve falında bir kadınla tartışmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadınla tartışmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, hacetinizin giderilmesine işaret etmektedir.

Kahve falında bi kadınla tartışmak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın duası almak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir