AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadınla tartışmak

Kahve falında kadınla tartışmak

Kahve falında kadınla tartışmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işini büyüteceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • Sonunda insanlar size hak ettiğiniz gibi davranmaya başlıyorlar.

Kahve falında yaşlı bir kadınla tartışmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında kadınla tartışmak onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla tartışmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bi kadınla tartışmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadınla tartışmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla tartışmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında hamile kadınla tartışmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronla tartışmak hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir