AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi başkasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bi başkasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bi başkasının sigara içtiğini görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, helal kazanç elde edeceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kendi işini kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bi başkasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Oldukça mükemmel teklifler sunmanıza rağmen yanlış bir zemin oluşması veya yanlış anlaşılması nedeniyle teklif veya önerileriniz kabul görmeyebilir.

Kahve falında sigara içen bayan görmek huzur ve şifa bulacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin sigara içtiğini görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yakının sigara içtiğini görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir