AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında ölen birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında ölen birinin sigara içtiğini görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Kahve falında ölmüş birinin sigara içtiğini görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin sigara içtiğini görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun sigara içtiğini görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, hasta ise iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında sigara içmeye başlamak ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sigara içerken görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilini sigara içerken görmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında sigara içenler görmek malvarlığının artacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği sigara içerken görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yeni işler yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir