AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi sigara içerken görmek

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında anneyi sigara içerken gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için yaşamdan zevk alabileceğiniz bir takım şeylerle her zaman ilgilenmelisiniz.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına inanılır.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini sigara içerken görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek küskünlük yaşanacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine delalettir.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak yüksek bir makama geleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir