AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını sigara içerken görmek

Kahve falında babasını sigara içerken görmek

Kahve falında babasını sigara içerken görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını sigara içerken gördüyseniz:

  • Gelişmeler hoşunuza gitse de, hazırlıklı olmanız büyük önem taşıyor olacak.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek hayatının da düzene gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir