AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek üzerinde kafa yoracağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasını sigara içerken görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içmeye çalışmak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir