AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak soğuk su içmek

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, işinde büyük başarılar alacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek gördüyseniz:

  • Belli konuları şimdiden dile getirmemekte veya fikirleri paylaşmamakta fayda var.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk su içmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek imkânlarının azalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta su içmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına alamet eder.

Kahve falında kırık bardakta su içmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında cam bardakla su içmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir