AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak su içmek

Kahve falında bardak su içmek

Kahve falında bardak su içmek kazancının her geçen gün artacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardak su içmek gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Kahve falında aynı bardaktan su içmek sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çatlak bardaktan su içmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına işarettir.

Kahve falında bardak bardak su içmek komşularla ters düşüleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak su içmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bi bardak su içmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında bardakla su içmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardakta su içmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında iki bardak su içmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, ortalığın karışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir