AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bir bardak su içmek

Kahve falında birinden bir bardak su içmek

Kahve falında birinden bir bardak su içmek eşi ile arasının açılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek gördüyseniz:

  • Sizi her anlamda garantide gören kişilere dikkat edin.

Kahve falında kırık bardakta su içmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak su içmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bardağından su içmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım bardak su içmek hastalıkların kalmayacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre rivayet eder.

Kahve falında bardaktan kana kana su içmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, yağmur yağmamasına delalet etmektedir.

Kahve falında bardakla su içmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bir bardaktan su içmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir