AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta su içmek

Kahve falında bardakta su içmek

Kahve falında bardakta su içmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında bardakta su içmek gördüyseniz:

  • Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir.

Kahve falında birinin bardağından su içmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında bardakla çok su içmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Kahve falında bardak bardak su içmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında cam bardakla su içmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynı bardaktan su içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına inanılır.

Kahve falında bir bardak su içmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bardak su içmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir