AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakla çok su içmek

Kahve falında bardakla çok su içmek

Kahve falında bardakla çok su içmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, adının yayılacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bardakla çok su içmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olan şeyleri kabullenmek gerekiyor.

Kahve falında bir bardak soğuk su içmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardaktan su içmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden bardakla su içmek derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kırık bardakta su içmek ömrünün uzun olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarım bardak su içmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli bardaktan su içmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bardakla su içmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulur.

Kahve falında birinden bir bardak su içmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir