AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye yemek görmek

Kahve falında bezelye yemek görmek

Kahve falında bezelye yemek görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, duygularının ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bezelye yemek gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında bezelye yemek görmek buna rağmen kazanç getireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında bezelye yemek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bezelye yemek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında bezelye yemeği yemek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ bezelye yemek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine alamet eder.

Kahve falında bezelye yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında taze bezelye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir