AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış bezelye görmek

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, can bulacağına, akıllı adımlar atacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış bezelye gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işarettir.

Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bezelye yemek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında bezelye yemeği yemek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bezelye yediğini görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, işlerinin çok açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında bezelye görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıymalı bezelye görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir