AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bezelye yemek

Kahve falında yeşil bezelye yemek

Kahve falında yeşil bezelye yemek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, çekilen hasretin biteceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, kazancının azalmayacağına, dirliğin bozulabileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil bezelye yemek gördüyseniz:

  • Seyahatler, ziyaretler veya ortam değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil bezelye yemek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak beklediklerini duyacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bezelye görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına inanılır.

Kahve falında çiğ bezelye yemek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret eder.

Kahve falında bezelye yemek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine işaret eder.

Kahve falında bezelye yemeği yemek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çevreye karşı itibarın artacağına işaret eder.

Kahve falında bezelye yemek görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir