AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek

Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek

Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıklanmış bezelye gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir, çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bit ayıklandığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayıklanmış fındık görmek doğru yatırımlar yapacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalettir.

Kahve falında ayıklanmış ceviz yemek Allah’ın yolundan gideceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine alamet eder.

Kahve falında ayıklanmış hamsi görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayıklanmış balık görmek büyük bir borcun altına gireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında balık ayıklandığını görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayıklanmış nar görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir