AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye kusmak

Kahve falında bezelye kusmak

Kahve falında bezelye kusmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bezelye kusmak gördüyseniz:

  • Yani çalışmalarınızda dikkat çektikçe bazı kişiler işlerinizi baltalayabilirler.

Kahve falında bezelye kusmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bezelye toplamak işlerinin gelişme göstereceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak bazen umutlarını yitireceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze bezelye görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bezelye yemek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine inanılır.

Kahve falında pazardan bezelye almak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bezelye görmek başarıları ile tanınacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir