AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye yemek

Kahve falında bezelye yemek

Kahve falında bezelye yemek bolluğun ve bereketin düşeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine inanılır.

Kahve falında bezelye yemek gördüyseniz:

  • Fiziksel, mental ya da maddi konularda bazı uyarlamalar ya da fiksasyonlar yapılması gerekebilir.

Kahve falında bezelye yemek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına alamet eder.

Kahve falında bezelye yemek görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, şifa göreceğine delalettir.

Kahve falında yeşil bezelye yemek seçkin bir eleman haline geleceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bezelye yemeği yemek rahat nefes alınacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ bezelye yemek her zaman şükür içinde olacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan bezelye almak bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kazancını iki kat arttıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir