AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, her geçen gün başarıların artacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bezelye ayıklamak sıkıntı çekeceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil bezelye görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye yemek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze bezelye görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında bezelye tohumu görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir