AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan bezelye almak

Kahve falında pazardan bezelye almak

Kahve falında pazardan bezelye almak ev sahibi olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, kendisini çok yıpratacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında pazardan bezelye almak gördüyseniz:

  • Biraz romantizm veya keyifli planlar ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında pazardan bezelye almak işinde verimsiz olacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet eder.

Kahve falında ayıklanmış bezelye görmek hastalığın biteceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ bezelye yemek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bezelye tohumu görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bezelye ekmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında dalında bezelye görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir