AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bezelye görmek

Kahve falında yeşil bezelye görmek

Kahve falında yeşil bezelye görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bezelye gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız da bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil bezelye görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bezelye yemek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye yemek suçlamalardan aklanılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bezelye bahçesi görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında bezelye kusmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Kahve falında kıymalı bezelye görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir