AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezelye bahçesi görmek

Kahve falında bezelye bahçesi görmek

Kahve falında bezelye bahçesi görmek sorunlarını gidereceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, dileklerinin yerine geleceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayra ve esenliğe, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bezelye bahçesi gördüyseniz:

  • Mantıklı değişiklikler üzerinde durulmasında fayda var.

Kahve falında bezelye bahçesi görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye tohumu görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında bezelye almak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlu bezelye görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sabit geliri olacağına delalet eder.

Kahve falında bezelye yediğini görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bezelye toplamak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir