AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek ana baba duası alınacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, verimin ve bereketin geleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği gördüyseniz:

  • Ümit verici gelişmeler olmasına rağmen sizi tam olarak tatmin edecek neticeler alabilmeniz şimdilik zor olabilir.

Kahve falında pişmiş bezelye yemeği görmek sağlığın bozulacağına, gelirinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş bezelye görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil bezelye yemek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bezelye yemek görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında bezelye yemeği yemek kazancının katbekat artacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında çiğ bezelye yemek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bezelye yemek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bezelye almak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir