AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu bezelye görmek

Kahve falında kurtlu bezelye görmek

Kahve falında kurtlu bezelye görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sıkıntı çekeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işarettir.

Kahve falında kurtlu bezelye gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler, sinirli tavırlar, aşırı harcamalar veya bazı şeyleri hafife almak aile içi tartışmalara neden olabilir.

Kahve falında kurtlu bezelye görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında bezelye görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına tabir olunur.

Kahve falında pazardan bezelye almak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kıymalı bezelye görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış bezelye görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil bezelye görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bezelye kusmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, çok zor bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında bezelye ekmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir