AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur beze yapmak

Kahve falında hamur beze yapmak

Kahve falında hamur beze yapmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur beze yapmak gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Kahve falında hamur beze yapmak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamurdan beze yapmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında hamur bezesi görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur beze görmek kimse ile tartışmayacağına, çarelere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beze yapmak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, evleneceğinize delalettir.

Kahve falında ekmek bezesi görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafada beze görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağ bezesi görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir