AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında beze görmek

Kahve falında koltuk altında beze görmek

Kahve falında koltuk altında beze görmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, insanlara küsüleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altında beze gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimsenin gönlünü almanız gerekebilir.

Kahve falında koltuk altında beze görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda beze görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunda beze görmek arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bacakta beze görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beze görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kafada yağ bezesi görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beze yemek işlerinin hep yolunda gideceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir