AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta beze görmek

Kahve falında sırtta beze görmek

Kahve falında sırtta beze görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında sırtta beze gördüyseniz:

  • Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgilenmek zorunda kalıp, eğlence planlarından vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında sırtta beze görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beze görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek bezesi görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında beze yemek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur bezesi görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta beze görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memede beze görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altında beze görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir