AnaSayfa / Genel / Kahve falında memede beze görmek

Kahve falında memede beze görmek

Kahve falında memede beze görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, zor günlerden geçeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında memede beze gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında memede beze görmek atılan adımların boşa çıkacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beze görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz beze sarılmak yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında başarılı olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine inanılır.

Kahve falında göğsünde beze görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında beze yapmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altında beze görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir