AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ bezesi görmek

Kahve falında yağ bezesi görmek

Kahve falında yağ bezesi görmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına işaret eder.

Kahve falında yağ bezesi gördüyseniz:

  • Farklı yaklaşımları da dikkate almanız gerekiyor.

Kahve falında yağ bezesi görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aç kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada yağ bezesi görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünde beze görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında sırtta beze görmek kendisine olan güvenin artacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında hamur beze yapmak daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memede beze görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, dertlerinin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda beze görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir