AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek gördüyseniz:

  • Kaybettiğinizi zannettiğiniz bir anda yeni bir moralle davranıp, durumu kurtarmanız olasıdır.

Kahve falında beyaz beze sarılı bebek görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz beze sarılmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünde beze görmek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda beze görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kafada yağ bezesi görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Kahve falında yağ bezesi görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek bezesi görmek ekonomik olarak kalkınacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına alamet eder.

Kahve falında hamurdan beze yapmak karlı çıkacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir