AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu gördüyseniz:

  • Belli öneri, teklif, davetlerin gerçeğe dönüşme olasılığı yüksek görünüyor.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, getirisi çok olan işler yapacağına işarettir.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuksuz yumurta görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kabuklu yumurta görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurtanın kabuğunu görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir