AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta gördüyseniz:

  • İş hayatınızda istikrar arayışınız artıyor.

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek yaşamının tadını çıkaracağına, bir konuda destek alacağına işaret eder.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kabuksuz yumurta görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık yumurta kabuğu görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kendisini yıpratacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir