AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu yumurta görmek

Kahve falında kabuklu yumurta görmek

Kahve falında kabuklu yumurta görmek sıkıntılarını aşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, daha zengin hale geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, aksiliklerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu yumurta gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında yumurta kabuğu görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek istediği yola çıkacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuğu kırık yumurta görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, küslükleri gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı kabuğuyla yemek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yumurta görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık yumurta kabuğu görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında yumurta kabuğu yemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, istediği herşeye sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir