AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtanın kabuğunu görmek

Kahve falında yumurtanın kabuğunu görmek

Kahve falında yumurtanın kabuğunu görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, endişelerin son bulacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yumurtanın kabuğunu gördüyseniz:

  • Finansal anlamda büyüme sağlayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu yemek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta kabuğu görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabuklu yumurta yemek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yumurta kabuğu görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine yorulur.

Kahve falında yumurtayı kabuğuyla yemek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, onlara galip geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir