AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuksuz yumurta görmek

Kahve falında kabuksuz yumurta görmek

Kahve falında kabuksuz yumurta görmek işlerinin ağırlaşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar yaşayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kabuksuz yumurta gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Kahve falında yumurtanın kabuğunu görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yumurta yemek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, helal rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta kabuğu yemek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu yumurta görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulur.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak elinde bulunan imkânların çok daralacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz yumurta görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir