AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta kabuğu görmek

Kahve falında yumurta kabuğu görmek

Kahve falında yumurta kabuğu görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, düşmanından kurtulmaya, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Kahve falında kabuklu yumurta yemek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kabuklu yumurta görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu yemek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında kabuklu yumurta görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta kabuğu soymak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtanın kabuğunu görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir